Tuesday, February 22, 2011

HEAVEN =D

Assalamualaikum...



masa : 10.05pagi.
tempat : Dewan Kuliah 11, FSK, UITM Palam.


sedang aku termenung kseorgan mnunggu lectrer smpai, tiba2 aku dtgur oleh sseorg...

??? : err..nie asyraf kn..??

aku : urm..yup..(sambil mgangguk kpale + tergamam sbntar)

??? : ari tu ade anta msg kn..??

aku : yup. (bertambah lg tergamam)

??? : nk tny ape sbnye..??

aku : .............(terkedu seketika)..............err.. xdepapela...

??? : btol nie xdepape..?? (dgan suara y sgt lunak + mesra)

aku : ...urm..btol2...xdepape....=D

??? : okay...(bla sambil senyum comel) =D


begitulah perbualan rgkas antra aku n dye...






Sape "DYE" tu ??

Ape kne mgena ngn tajuk entry nie "HEAVEN" ??

Apsal y nk TERGAMAM + TERKEDU ??




ok..actly "dye" tu is my S.A. ....=D winkwinkwinkwink !! haha S.A. tu ape?? daaaaaaaaa...is SECRET ADMIRE okay...

hey !! dye tgur aku siak td..winkwinkwinkwink....peh hati aku bukan berbunga2 lagi da nie...da ade taman da nie...bukan sbrgan tman...taman rashidah utama pon rse nye da ade nie..haha...winkwinkwinkwink =D

haisssh....susah nk dpt rse HEAVEN cmnie nie....5 taon skali rse nye dpt rse cmni...winkwinkwinkwink =D...







***Hari nie mood HEAVEN***

8 comments:

*haekal anas* said...

owh.. nyesal aq tdo td T_T
tp aq tahu lah spe. suara dia yg lunak tuh mcm da bole teka je.. hahhaaaa
"nk tnye ap sbb nye" hahahaa kau da tnye ke??
jap, aq teka btol ke x org ni =_=''

kau mne bole heaven weyh, hari ni mood aq hell.=( xpe2, aq heaven kn mood aq tuk kau =)

acap said...

nseb baek ko tdo..kalo x ade je nk kne kn aku..haha..aku da tny beb =_='

ko pehal hell?? bukan nk cite...

naim said...

mcm knal je manusia tu...bhahhaha

acap said...

hehe....=D winkwinkwink.

iRe3n ZaKi said...

pergh... SA tuh.. :)) ko minat dye ke dye minat ko???

acap said...

msti la aku y mnat dye...=D

naim said...

xnk apply kn aq sorg SA ke???bhahhahha

*haekal anas* said...

hahahaa...
naim, acaP happy sbb kna tegur je pown, nnt SA tu da x tegur frust r balik.. huahuhuahuaha

Post a Comment