Saturday, December 25, 2010

I get my SITI back =D

Oh SITI sayang,
aku sgt rndu padamu
sudah lame kite x jmpe
sudah lame kite xjlan sme2
kalo dlu k mane2 sje aku pergi
msti bersama kau SITI sayang

TAPI
sejak kau pergi mnggalkan aku
aku keseorgan
sepi
k mane2 aku pergi keseorgan
stiap hari aku tigtkan mase2 kte bdua
kau sntiase mnemani aku
tak kira panas terik
mhupun hujan lebat
aku igt lagi time kite mandi ujan sme2 kn
sweet sgt time tu =)

stelah 4 bulan kau tggal kn aku
kini kau pulang balek k pagkuan aku
aku sgt gmbira dpt kau balek
wahai SITI sayang
lpas nie boley la kte jln2 sme2 lg k
aku janji akan jage ko baek2
aku xkan bagi ko kt org laen lagi
sbb mereka sume tu hnya nk amek ksmpatn k ats kau
aku akan jge ko baek2 SITI
syg kau sgt2 ...







orait, first skali nk ckp nie post aku y plg BAHAGIA kot....time tulis post nie muke aku sntiase senyum...senyum BAHAGIA...mcm org giler pon ade gk snyum sorg2....haha...nie sume sbb aku dpt balek SITI aku...waahhh!!! BAHAGIA nyer....=D






WHO'S SITI ???
yup...this is my SITI...











haaahh....nie la SITI y aku mksudkan tu..muahaaahaa...actly nme dye modenas CT
but my brother slalu write 'CT' tu as 'SITI'....so aku pon t'ikot la..hahaha






hahaha......igt td SITI tu org kn...msti dlm otak korg ""huish...spe si SITI nie?? acap ade gurl bru k..hish..curious nk tau nie"" haha....xde mkne nye nk gurl2 nie...btw this is the story bout me n SITI..

27 Ogos 2010

aku tlah mmnjamkan SITI aku kt membe aku...sbnye xnk bg pnjm tp nnti ckp aku smbong lak an...so bg la pnjam...juz 10mnit aku bg kunci mto then aku dpt tau dyeowg accdnt...ok smpai stu je cite...nk cite byk2 nnti mkin skit ati..kalo nk tau cite lanjut jmpe aku k =P..



nie gmbo slpas mto tu accdnt...agk snsord...mne xpnas beb aku nk
bukak sit, then tgk2 sit ttggal sume...ok mmg best...fuck


pastu cm bese r...nk soh dak tu gnti mhal kot nk repair..so g la anta insurans... btw, mto tu aku bru beli..(duet ayah aku yer..aku xmmpu lg) thanx to Tn Hj md yusof..=D...xsmpai sbulan aku pkai da accdnt...best kn...fuck 

dah nme pon insurans, paling cepat boley dpt mto tu 5 bulan cmtu r..WTF..mto pkai xsmpai sbulan..then kne tggu 5 bulan pulak...haah...DUGAAN !!k, bab insurans nie pon xnk cite coz akn lg2 myakitkan ati...

24 Disember 2010

6.58pagi : i got call from my mum...plek aku dbuatnye coz npe y mk aku call kol 6.58 pagi..kalo nk kjut suboh pon plg2 kol 6.15 k...msti ade pape bnde pnting nie..

"salam, acap, smlm abg man tepon  kedai moto tu....dye ckp moto kau da siap..kau da boley amek"

"oh yeke....(xterkata slame bbrape saat)..............."

hoh....xterkate beb..punye la terkjut+gmbira...nk dpt balek SITI aku nie..huhu...bukan ape..nie bru 4 bulan...so trget2 bulan dpan bru dpt...tp da boley amek ari nie...okay...aku sgt2 truje....=D

then ptg tu pas sbhyg jmaat aku tros grak k kdai mto tu..kt shah alam...naek bas, tapi bwk helmet...okay sound weird kn...agk mlu r coz rmai org tgk...cm bodo je naek bas bwk hlmet....xpe...demi SITI, aku sggup buat ape sje..*winx

dlm kol 5.15 gtu akhirnye dpt la gk aku jmpe ngn SITI aku...aku dpt nmpak gk wajah2 kegmbiran SITI bile aku da pgang kunci tok meng'start' dye..haha...poyo2...srius...perasan time tu SGT2 GEMBIRA....pas da check2 ape sume aku tros balek palam...

n tok meraikan kpulangan SITI aku wt mkan2 kt Mcd..hehe...tapi aku makn sorg r...SITI da mkan...SITI mkan murah je...dlm 5rggit je smggu ..hehe...dye mkan mnyak je..haha





that's it...my faverte...ayam goreng Mcd..very love it...=D

hah...srius puas gler mkan coz aku xmkan dri pg smate2 nk mkan kt Mcd pas dpt SITI...=)
n for those y tlah mmbuatkn aku n SITI bpisah slame 4 bulan, aku msih lg xpuas ati ngn korg....sbb korg wt idop aku slme 4 bulan nie sgt2 susa beb....mmg la nabi pon memaapkn umat...n yes aku da maap kn korg but hati aku msih lg xpuas ngn korg..haha...cmne tu erk...tgk la nnti lme2 insyallah aku akan btol2 maapkn korg...nseb la korg da jauh dri aku skrg so xprlu la aku tgk muke korg lg...

haah...thats it bebeyh...tu la cite aku n SITI aku...n for sure spe2 nk pnjm SITI aku pasni jwpan aku juz rgkas n pdat "SORI, XBOLEH"...bukan sombg or kedeng but we must learn from the pass rght...n aku da xnk kne bebel ngn mk aku lg...



--THE END--

**kalo ade antra korg y accdnt or nk claim insurans, aku cdg kn xyah la...baek rpair sndri..mybe mhal sket but smggu 2 da bley siap..kalo insurans mmg 4 5 bulan la bru dpt n the process nk cmpemkn insurans tu sgt rumit n myusahkan...dan y plg aku xley lupe pihak insurans tu siap soh aku lukis lagi tmpat kjadian-first pic sblom accdnt n scond pic slpas accdnt...mmg sgt cntik lukisan aku mklumlah aku kn mmg PANDAI melukis..haha**

8 comments:

*haekal anas* said...

sngt jeles dngn SITI..
lpas ni pergilah kau class ngan SITI tuh sorg..
hahahahaaha :D

acap said...

alololo...sdey je bunyi..haha...jgn rsau, aku g klas ngn ko lg...SITI tu aku gne mse2 ttntu je..hehe

mizzlullaby said...

ouh first2 i thougt siti 2 kereta city ke ape ke ~ moto je .. baru nak tompang ~~ grr ..HAHA :D

amri said...

haha..siyes mle2 mmg ak xt'pikir lgsong pasal moto ko..mklumla da lme xdgr cite an..haha..:)

acap said...

nad, mto pon boley tmpag pe..=P

arep,mmg lme pon an xdgo cite..4 bulan beb..haah

naim said...

aq tringat mse ko citer kt aq mse kite mt umah nasa,,,brek kaki ke blakang..bhahaha..2 yg x ley bla....

acap said...

tapi hati rse lagi skit bile sit boley bukak tanpa kunci..jus agkat je then nk ttup balek jus ltak je..grrr...=_='

ekin_92 said...

aku nak pinjam! :D
hahaha

Post a Comment