Wednesday, February 2, 2011

Gelak tawa to Frust y teramat !

Assalamualaikum...


"jgn terlalu gembira sangat, bila ketawa tu jgn sampai xigt dunia, coz nnti msti ade ssuatu y kurg best akan blaku"


ayat nie aku slalu ckp kt kwan2 aku...n aku slalu gk igt kn dri aku ngn ayat nie...tp mmg btol an...slalu nye kalo kite da gmbira giler2 nnti msti ade je bnde y xbest akan blaku...n bnde nie sume tjadi kt aku ari nie...grrrrrrr

PART A (gelak tawa)

esok aku akan start cuti, so mlm nie dak2 2F(x) ajak aku lepak2 kt RAFEL(cafe kt palam nie). ye la esok nk balik an..so bese r lepak2 nie..ade la dlm 3 jam ktorg lpak..lme gk r...best r lepak ngn 2F(x). ktawe2 sume...kutuk2 org...mmg sronok r...

PART B (frust y teramat)

limit tok plajar2 stay kt RAFEL tu smpai 11.30mlm je. so jam time tu da kol 11.30mlm. ktorg pon mule la nk brangkat pulang. tbe2 nmpak seorg pakcik, da nme pon pakcik cmpem2 la buncit, dtg mndekati ktorg sambil mmbawa buku log. gaya mcm fellow. then dye pggil sume y ade kt RAFEL time tu gather dpan dye. haah cmpem2 r kne tulis nme nie...rupe nye mmg dye tu fellow.ade la dlm 20org kne tulis nme time tu.

da tulis nme ape sume than dye pggil aku n HAEKAL. dye soh stay..okay dlm kpale otak aku aku pkir nie msti pasal rmbut pnjg nie.

"kamu tau knape saya pggil kamu bdua??"

"X tau.."

"pena kene pnampar x??" sambil tgn mule nk mghayun...

"x pena"

tu ayat si celak tu kt ktorg...nasib xkene tampar. pastu mule la ceramah dye. actly mmg btol andaian aku. si celak tu tahan ktorg sbb rmbut. then dye mntak lak kad matrik nk amek butir2 ktorg. mne la aku nk bwk kad matrik g mkan mlm whai celak. agk2 la sket !

so ksalahan ktorg time tu ade 3 :-
1) tidak membawa kad matrik.
2) tidak berada di kolej selepas pukul 11.30mlm.
3) rambut panjang.

sebab 2 n 3 aku ley trime. tapi sbb xbwak kad matrik cm xley trime. srius..spe je bwak kad matrik g mkn mlm???? ade k??...xtau lak aku kalo bwak kad matrik then tnjuk kat gerai tu nnti dpt diskaun. FUCK

sejam lbey kne ceramah. siap pggil pak guard lagi. soh saman la, ape la. mntak no ayah la. siap ugut lagi nk buang asasi. HEY CELAK, aku tau r ko tu kwan baek ngn pgarah asasi, mybe gay, tapi xkan la sebab rambut je ko nk buang ktorg. GILER !




nie rmbut aku y pnjg tu. pnjg sgt k?? haha ok2..mmg pnjg pon..huhu



ok, pasl ceramah dye tu aku mls nk cite pnjg..y pnting kputusan muktamd dye :-

"esok kol 2petang kamu brdua dtg pjabat saye, saye nk tgk rambut kamu. pastikan sudah potong. kalo x saye y akan potong. xde tgguh2 lagi"

waaaaaaa....rambut aku kne potong !! aku igt kn last aku kne potong rambut scara tpkse time PLKN. isk3...
anywy thankz to AFIQ coz tolong layer kn rmbut aku ngn haekal pagi2 buta nie.






***entry kali nie agk emosi sket. rambut kne potong beb. spe xemosi. haha. btw si celak tu means si celaka =P...sory papa OM..haha***

7 comments:

iRe3n ZaKi said...

gle la pakcik tu..
pak guard ke??
cian korang..
mmg kne ptg rmbt la ek??
xleh nk wat style bru ko tuh...
huhu..
:((

MisZ FaShaDila FazLeEn said...

lawak la entry nie...

elmiah yusup said...

pnjg siot... hebat tol ko... bler last ptg rmbut?

acap said...

ireen, pkcik tu bukan pk guard..dye fellow.anywy mmg da xley r wt rmbut tu..huhu

dila, lwak erk..haha

el, last potong mse nk msuk asasi r..haha

*haekal anas* said...

felow yg sngt tut tut tuttttt!! =X

acap said...

hekal, fellow y sgt baek !! dsbabkn dye aku da jd studnt bdsplin skrg..haha

raz_blaze said...

best2 part korang lepak kat raffle,suka sngt.tpi bg aku pasal kad matrik tue,aku pun x dapat terima.....tak betul punya orang hehe...

Post a Comment