Wednesday, July 17, 2013

Birthday Party !! [Part 2]

Assalamualaikum....




Haaa nah Part 2, Sambut burfday bersama housemate ({}). 



Mari potong kek :D



Sedap ! ({})


Oh btw, mereka buat suprise juga, hehe. Katenye nak makan2 konon2 nye jamuan akhir sem bersama budak2 rumah. Nice place, Ana Ikan Bakar kat Bangi. BEST !!



video



Guwe saje taknak bagitau bile burfday guwe sbb guwe taknak kne tepung huahuahuaaa :D

Akhir kata, Terima kasih banyak2 abang2 housemate, haha well aku sorg je 21, huahuahuaaa :D










*** Mengharapkan Ramadhan kali ini sebagai titik permulaan untuk berubah. Berubah kearah kebaikan***

Saturday, July 6, 2013

Birthday Party !! ({}) [Acap, Aynaa, Farah]

Assalamualaikum....


So, dah 21 hidup kat dunia ni at last dapat jugak suprise burfday party hehe :D,, Terima kasih kepada rakan2 semua :D



video



Kami berkongsi tarikh lahir yang same :)
(Farah, Aynaa, Acap)


Pelakon2 dalam menjayakan prank, my classmate CS2224A :D

Kek dan bihun goreng sedap ! :D



They just made my day :')



video


video



Special mention to Azie, pelakon utama, 
mula2 aku betul2 percaya, hebat (Y). 




Kenangan tak boleh dibeli, Terima kasih kawan-kawan :')









***21, hidup baru.***