Sunday, June 23, 2013

3point straight [video]

Assalamualaikum...



Just want to share videos that I made last night,,

video

3 straight 3 point !! Muahahahahaaa !

Nie video naim pulak,,

video


Ktorang shoot rushing sbb niat mula2 nak shoot 3 straight 3's bawah 15saat since instavideo boleh buat 15saat je, niat mule2 nak upload kat insta, haha tu y rushing sket tu ... :D


Tommorrow NCBL game : QUAKES vs TITANS. We must will, or else we will relegate to Division 2 next season. Harap2 shoot on mcm malam dlm video atas ni, hehe









***Seminggu before final exam, mood belajar belum datang***

Wednesday, June 19, 2013

Aku Pernah

Assalamualaikum....




Aku pernah menyayangi seorang perempuan dengan sepenuh hati aku, tapi segalanya berubah dalam sekelip mata. 

Sejak dari itu, aku takut dan tidak bersedia untuk menyayangi perempuan dengan sepenuh hati aku lagi :')



-RETAK- *Google*








***Kalau result exam sem nie aku teruk, aku akan salah kan diri aku sendiri***