Wednesday, July 17, 2013

Birthday Party !! [Part 2]

Assalamualaikum....




Haaa nah Part 2, Sambut burfday bersama housemate ({}). 



Mari potong kek :D



Sedap ! ({})


Oh btw, mereka buat suprise juga, hehe. Katenye nak makan2 konon2 nye jamuan akhir sem bersama budak2 rumah. Nice place, Ana Ikan Bakar kat Bangi. BEST !!



video



Guwe saje taknak bagitau bile burfday guwe sbb guwe taknak kne tepung huahuahuaaa :D

Akhir kata, Terima kasih banyak2 abang2 housemate, haha well aku sorg je 21, huahuahuaaa :D










*** Mengharapkan Ramadhan kali ini sebagai titik permulaan untuk berubah. Berubah kearah kebaikan***

Saturday, July 6, 2013

Birthday Party !! ({}) [Acap, Aynaa, Farah]

Assalamualaikum....


So, dah 21 hidup kat dunia ni at last dapat jugak suprise burfday party hehe :D,, Terima kasih kepada rakan2 semua :D



video



Kami berkongsi tarikh lahir yang same :)
(Farah, Aynaa, Acap)


Pelakon2 dalam menjayakan prank, my classmate CS2224A :D

Kek dan bihun goreng sedap ! :D



They just made my day :')



video


video



Special mention to Azie, pelakon utama, 
mula2 aku betul2 percaya, hebat (Y). 




Kenangan tak boleh dibeli, Terima kasih kawan-kawan :')









***21, hidup baru.***

Sunday, June 23, 2013

3point straight [video]

Assalamualaikum...



Just want to share videos that I made last night,,

video

3 straight 3 point !! Muahahahahaaa !

Nie video naim pulak,,

video


Ktorang shoot rushing sbb niat mula2 nak shoot 3 straight 3's bawah 15saat since instavideo boleh buat 15saat je, niat mule2 nak upload kat insta, haha tu y rushing sket tu ... :D


Tommorrow NCBL game : QUAKES vs TITANS. We must will, or else we will relegate to Division 2 next season. Harap2 shoot on mcm malam dlm video atas ni, hehe









***Seminggu before final exam, mood belajar belum datang***

Wednesday, June 19, 2013

Aku Pernah

Assalamualaikum....




Aku pernah menyayangi seorang perempuan dengan sepenuh hati aku, tapi segalanya berubah dalam sekelip mata. 

Sejak dari itu, aku takut dan tidak bersedia untuk menyayangi perempuan dengan sepenuh hati aku lagi :')



-RETAK- *Google*








***Kalau result exam sem nie aku teruk, aku akan salah kan diri aku sendiri***

Friday, April 19, 2013

Hectic week leads to Vacation :D

Assalamualaikum...



Maybe it's the most hectic week I ever had. So lets enjoy the vacation !

KK Aku Datang ! :D






***Aku masih xpacaya ape yang kau lalui, aku masih xpercaya ape yang aku lalui***

Wednesday, January 16, 2013

Orang lidi Vlll : Awak yang mula dulu !!

Assalamualaikum....




















Haaah ? Pernah mengalami tak ?? tak kesah lah dengan bf k, dengan gf k, dengan kawan k, dengan siapa-siapa je lah, pernah ?? Or maybe dalam situasi lain contohnya si A yang start tipu dulu, si A yang start curi dulu, si A yang start tak ajak kita keluar sekali dulu dan bla bla bla, pernah ?? Masing-masing tak nak mengalah, masing-masing nak menang.


Point dia kat sini, bile dah si A start buat benda tu, biasa lah, manusia sentiasa melakukan kesilapan, yang si B ni bangang pergi buat balik benda tu buat ape, konon nya nak 'balas dendam'. Dan bila si A dah terasa, si A pulak 'balas dendam' dan continue continue dan continue.

Persoalannya, SIAPA YANG MULA DULU ?? DIA LAH YANG SALAH.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

NOPE !! Orang yang 'balas dendam' tu yang salah.








*** Mode Cuti : ON. Enjoy sepuas-puasnya yaww !! ***