Monday, October 17, 2011

Eh, tu bukan awek aku lah....

Assalamualaikum....


Di Luah Mati Mak, Di Telan Mati Bapak... aku tau peribahasa nie msuk k x, =P  ape2 pon layaannnn...hehe =)












Kalo budak pompuan tu awek ko, ko ckp jela tahi...xpyah lah bukan awek aku lah, aku xcpl lah, ape brg cpl lah, single is better laah, xmaen r awek cmtu laah....nnti aku dah kebas bru lah nk kawan mkan kawan la, kawan tikam blakang lah, kawan xmgenang budi lah, kawan rembat awek org lah...at the end, kau lah y BANGANG ! *segalacarutanuntukkau*


kes rembat-merembat awek org nie xbaek, tp sriusly x salah..Acap's Principle bebeyh !! haha =D




***this Tuesday I will go to UiTM Segamat for KARISMA- Karnival Sukan Mahasiswa. Wish me luck. And of course I will miss class for 3 days, oh God ! Please make me strong...***

3 comments:

Nurul Afiqah said...

emm dzue pun masuk basketball time karisma nanti.

acap said...

owh..ade2..aku ade nmpak dye...

naem said...

HAHAHA. tak menahan :D

Post a Comment