Tuesday, November 9, 2010

Green Light..

Green Light...Lampu Hijau

aku sgt suke green light..haha
knape?.. sbb green light nie mksud laen nye ialah "membenarkan" =)

act aku nk g bandar penawr atau specifc lg aku nk g sakti esk. aku g nie pon ats undgan dak2 bsket sakti y tigin sgt nk friendly ngn ktorg. "kitorg" is act refer to dak2 basket 92degrees. so mgikut y tlah d plan, si itik (naim) akan tron jb pada esk hari then aku akn mgambil nye n tros k rumah bon2 (fesal). si gemok plak (alep) djangka smpai k jb pd petg kamis. lg 3 org (afiq,daren,ivan) xdpt join ats sebb y xley d elakkan.

So, tok esk n kamis mybe aku, naim abd bon2 akn maen bodo2 je coz nk tggu si gmok tu dtg dlu. btw alep xdpt dtg awl sbb dye ade exam kamis pg tu...last paper . aku pon plek sjak bile alep ambik berat pasl exam dye..hahaha (gurau sudeyh). so mgikut prancgan kami akn berfriendly ngn dak2 sakti pd ari jumaat.hmm...3 ari kot aku nk pkai kete. 

bgitu la rncgan nye..TAPI.......jeng3....

aku xckp lagi ngn mk aku aku nk g skola bwk kete !!!waaaaaa
persoaln mule tmbul kt kpale otak nie...
mcm mne aku nk ckp ni??
bg k mk aku aku bwk kete 3 ari??
jauh lak tu...
ari sabtu dala aku ade test muet..mk aku bg k aku blek jumaat mlm...??
*questions mark*questions mark*questions mark*questions mark*
huuuuh...
sgguh brdebar jantug nie nk mntk bwk kete...

then, tibe la mse nye. aku perlu mguatkn ati !! cekal kn fikiran !! muke msti srius+kecian !!=P

"ma, kete kancil tu nye air cond kalo nk btol kn lme x??? (muke pgharapan)

"urm, eh x...skjap je...eh ko nk bwk kete k g skola??" (nada makin tggi)

"hah..a'ah...bwk kete r" (suara tgas)

"ish..boley k..jauh tue.." (suara nk x nk je bg)

"eh ..boley..dkat je" (suara pujukan =P)

"urm yela..nnti kau tny abah kt mne nk btolkn air cond tu..xpon kau bwk je saga" 

"ok..mne2 pon boley..saga pon okay gk" (suara control + muke tersipu2 mlu gembira)

waaaa...thats we call it GREEN LIGHT !!! thankz mum, dad..love u laahh..hehe
xsabo lak nk mnjguk skola lme aku..ntah mcm mne la..for dak2 bsket sakti, nntikan kehadiran snior2 mu ini y sdia nk mgalahkn mu..!!! haha



*my next entri, cmpem2 la aku akn bcerita pasl pjlann aku slame 3 ari nie. So tgguuuuu...hehe

3 comments:

Post a Comment