Tuesday, November 22, 2011

Gua Tabik Team Sorak kt Restoran Hakim Sek 7 S.Alam.

Assalamualaikum....



X nak  ckp byk, first skali aku nk tabik Team Harimau Muda y bjaya mempertahankn pingat emas Sukan Sea..y lg aku bangga dyeowg mng lawan INDON kt dpan 100 000 penyokong INDON...weyh 100 ribu bukan sikit weyh !!

-------------------------------------------------------------------------


      Orait, post aku bukan nk cite pasal kejayaan Malaysia tu, but aku nk cite pasal Team Sorak kt Restoran Hakim Sek 7 S.Alam...actly semalam aku g tgk bola MAS vs IND kt situ, MAAAAIII !! sumpah meriah giler Restoran tu... !! 


      Ramai xpyah cite lah, y aku kagum + bangga sbb ade satu team sorak nie, dlm 30 owg cmtu, from 7.30 pm until Malaysia has won the penalty, dyeowg sorak xhenti2...ade lah bnti 5 10 mnit then dyeowg akan sorak sorak n sorak...mcm2 lagu dyeowg nyanyi...BINGIT bhaaaii Restoran tu !!



That's how the REAL MALAYSIAN support their HARIMAU MALAYA !!




     They always positive, xde suara2 pukimak kutuk "ape nie Malaysia passing xtepat"   "keluar kan r fakhrie !! " "attack mcm sial"  "bangang r Malaysia byk sgt gentel bola"   "mcm ape syiaaa thamil maen" n bla bla bla..... these things of word y kuar dri mulut PENYOKONG MALAYSIA konon nye, aku sgt2 xgemar...HOIT?? INGAT SENANG SGT K MAEN BOLA TU??  but THIS tukang sorak, fuuuhhh, dyeowg sgt positif, xde lgsung kata2 merungut pasal player Malaysia...they juz keep SORAK SORAK n SORAK walaupon Malaysia maen xbpe bgos...


Nie Vdeo ringkas y smpat aku rakam...

video
macam kat stadium beb !!


Wira2 Harimau Muda Malaysia...


NYUM2 !!


muke kekenyagan lepas membaham sang garuda..haha

***Restoran Hakim jd port tgk bola aku lah pas nie..hehe***

No comments:

Post a Comment