Monday, July 4, 2011

3rd July. Hepy Burfday to ME !! =D

Assalamualaikum....



Orait, aclty post nie akan dtulis dgn spendek mugkin sbb mate da ngantuk nk tido...so lukisan2 pon rse nye xkan dmasukkn... Btw, for my last TEEN burfday nie, aku rse antara hari burfday aku y boley dikira mnarik n best r...mybe sebab aku bgun awal pg (6.30pg okay) ..so that aku dpt mnikmati stiap detik burfday aku tu dgn lbey lame...=D




Hadiah paling istimewa?? urm...wt mse nie xde kot...(mane tau ade y tlupe nk beli an...xpe aku still boley trime walau pon lambat)...but paling istimewa wt mse nie,,urm...ade org blanja aku mkan...hah ! tu je lah y paling istimewa kot...LOL.




Orang pertama y wish aku mgikut kategori ;-


1. Melalui FB is Ireen Zaki.


2. Melalui mesej is Haekal Anas.


3. Melalui call is Shikin Sshi.


4. Melalui face-to-face is my coach Iskandar Hadi.




n dri empat2 manusia nie, y paling awal skali wish burfday aku is Haekal Anas, follow by Ireen Zaki, Shikin Sshi n Iskandar Hadi. so as a peghargaan, ke empat2 manusia nie akan mnerima adiah drpd aku y berupa topup RM10 mgikut no masing2 (celcom/maxis/digi). tahniah di ucapkan !





***my fourth week of NCBL going very2 great ! we won 90-25 against Blazers. ia merupakan adiah juge lah tok burfday aku nie..hehe =D***

**tulisan y berwarna merah di atas adalah tipu semata-mata...HARAP MAKLUM ! =D **

2 comments:

syashafie said...

hapy belated besday ! :)

*haekal anas* said...

penghargaan kena lebih skit tuk aq tu.. haha..
ok next year aq nk bolot smua kategori.. kah3x
*cm competition lak =.='

Post a Comment