Friday, April 29, 2011

couple seat?? better single.

Assalamualaikum.....



 -Wayang.-Kawan 'baek'.-

Bile sebut je 2 pekataan kt atas nie dgn serta-merta pkataan ktiga akan muncul dlm kpale hotak nie which is COUPLE SEAT.


ape perbezaan couple seat ngn single seat r???

these are the differences.

couple seat vs single seat :

  • couple seat kddukannye di blakang/di atas sekali. so kpale xla mndongak sgt time tgk tu. lagi satu boley jerit kuat2 kalo tgk cite antu..org laen xnmpak coz kite pling blakg..=D  vs  single seat tmpat dduk dpan so that kpale sntiase kne dongak. sakit tgkuk wooo.

  • couple seat luas coz xde pghalang. siap boley dduk 3 org lagi (lagi sowg setan) =D. vs single seat tempat dduk sempit. gerak skit terlanggar tangan org sbelah.
 


tolong !! sempitnye...saya tersepit...!!


hah...tu je kot beza y pasti lg nyata r antra couple n single seat kt dlm wayang. mgikut 2 perbezaan di atas kite dpat lihat bhwa couple seat lg best dri single. couple seat luas plus kpale xprlu nk mndongak sgt.

But, ade satu lagi perbezaan y mmbuatkn aku tros xsuke couple seat. aku akan lbey mmilih untok dduk single seat coz......


SINGLE SEAT LAGI MURAH DARI COUPLE SEAT !!



hahaaa...xpe lah sempit sket, xpelah mndongak sket, asal kan lbey murah...=D






***spe2 nk ajak aku dok couple seat pasnie, korg byarkn eyh..aku byar tok dok single seat je...hehe..=D***
                                                          

4 comments:

ain amira said...

haha.. weh, couple seat brape hargenye?
xde pnglmn dok couple seat laa

acap said...

ain, yeje xde pgalaman nie..=_=...laen panggung laen harga...tp most important couple seat lg mhal..

*haekal anas* said...

weyh.. jom tngk wayang cte Harry Potter part 2 nnt yokk =D

acap said...

hekal, jom...sunway r..

Post a Comment