Sunday, March 27, 2011

Maharaja Lawak 2011.

Assalamualaikum.....



First of all nk gtau y aku ni fan sgt2 kt program RAJA LAWAK y kt astro tu...dri  musim 1 smpai 5 nie mmg xpenah miss r...and untuk taon 2011 nie da msuk musim ke-5 n bru je abes bbrape mggu y lpas....n JUARA RL musim ke-5 nie tlah dmenangi oleh MAN...mmg MAN layak sgt r mng coz dye sgt klakar plus versetail.


but this entry aku nk promote stu lagi program y akan dtyangkn kt astro which is MAHARAJA LAWAK. see the tajuk da tau btape havoc nye program nie...MAHARAJA beb ! kalo raja lwak aku tgk da pecah prot aku xtau r maharaja lawak nie nnti ape lak nk pecah =P...


Nie sket info pasal program MAHARAJA LAWAK 2011 nie...
- program nie akan start dtyangkan pada 1 April 2011 (setiap jumaat)
- ditayangkan secara lgsung di channel astro prima (105) n astro warna (132)
- ditayangkan pd pukul 10.00mlm.
- dihoskan oleh pelawak+pgacara terkenal AC Mizal.
- disertai oleh finalis2 program raja lawak dri musim pertma shngga ke-5.
- peserta bebas memilih sama ada berseorgan atau berkumpulan (bergabung).



Nk tau spe y akan btanding..?? watch this vdeo...





Peserta2 ML :-
1. Alex
2. Amir
3. Balas
4. Jihan
5. Man
6. WAI
7. Sepah
8. JAMBU
9. XN3
10. R2
11. Nabil
12. JOZAN



dgar cite hadiah tmpat ptame sgt mewah...300ribu kalo xsilap...mmg berbaloi rsenye coz susah kot nk jd pak lawak y boley wt org rmai ktawe..=P  n now xsaba nk tgk program ML nie...


kpd reader2 skalian jgn lupe yer tgk program MAHARAJA LAWAK nie...gelak ketawe itu satu kpastian..=D





**If u ask me who i think will win this ML ...agak susa nk predict...coz sume nye mantap2...but for the top three i think it will be  Nabil, Sepah, n JOZAN...n for sure i will vote for JOZAN...=D **
**Johan + Zizan = JOZAN = lawak giler !!**

4 comments:

Nadiya Faiqah said...

if and only if i've ASTRO in my home ~ HAHA

amri said...

same like nadiya..haha

acap said...

xpe2...nnti tgk kt youtube eyh..hehe..

PReDicToR said...

sokong jozan jugak...

Post a Comment